Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när regnet faller hårt mot asfalten är jag långt ifrån det som kallas hemma

 

faller igenom
gång efter annan
trampar på
i
fotspår jag inte känner

som mina

 

glömmer att andas
drunknar i pölar av egen gråt
för länge sedan glömt
vad den kom sig
av

 

~

 

när ska det sluta regna

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-30 00:48



Bookmark and Share


  Söderman
Håller med föregående talare: Häftig titel.
Sen har du en fräsch dynamik i raderna. Också häftigt.
Alltså: Jättebra!
2012-02-15

  Peter G VIP
mycket vacker text, med en klockren och lite överraskande slutrad!
2011-10-30

    ej medlem längre
Skulle vilja ändra blodpölar till bara pölar.
Och rör inte sista raden ...
2011-10-30

    Silverstjärna
Jag älskar rubriken.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP