Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inte Du;

 

Du är solen, jag är natten.

Du är vatten, jag är öken.

Du är trösten, jag är gråten.

Så rör vi oss långsamt, genom torra dammiga, gömmer oss för prärievargar, från varsitt håll, på samma gång. Möter du mig. Läker. Gryning.

Du ger, och jag tar.

 

Kanske du ser, det som är,

 

jag.




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-10-30 11:31



Bookmark and Share


  Olliwer
Härligt flyt, även om innehållet känns lite väl originellt.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP