Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågan är om jag checkar in eller checkar ut

 

le,

lyckans minut
blåser i min hand

öppen för
nya vindar

le,

 

varje dag är nya val




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-10-30 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP