Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego

Ständigt på flykt, alltid jagad

förföljd av mig själv, natt som dag

försedd med det mesta men sällan behagad

mitt ego bär frukter av Jag




Fri vers av Kalle.O
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-30 15:16



Bookmark and Share


    lory
så sant
så sant....
2011-11-11

  Pauline Pousár
Helt underbart.. Känner igen mig!
2011-10-31

  ghost
..."slutet" skulle det förstås ha stått, inte "slitet". Fast det kanske finns med i bilden det också?
2011-10-31

  ghost
Demoniskt och seriöst och med en snygg knorr på slitet...
2011-10-31

    ordskalv
Så klockrent. Så självklart. Du fick med mycket i få rader.
2011-10-30

  Bibbi VIP
Så är det bara.
2011-10-30

    Pieces of a puzzle
Den här var bra!
2011-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Gal 5:16
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O