Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan måsten bli roliga (mer av blogginlägg än poesi)

 

efter en seg uppstigning vintertiden till trots och en kopp kaffe inne på den andra så undrar jag över alla de råden om att ”få allting gjort” kan fungera. ni vet alla tidningar som skriver om hur man ska få mer gjort utan ansträngning, sluta bli en prokrastinerare, en uppskjutare på vanligt språk, för att inte tala om det kursutbud som finns i denna konst. få allting gjort, jobba smartare inte hårdare. jag brukar själv slänga ur mig fraser som denna titt som tätt när jag vill peppa någon. men frågan är hur jag kan peppa mig själv.

i senaste numret av tidningen leva PS! står det om detta fenomen. och av de åtta råden (som jag hört alla förut) så fastnade jag denna gång på råd nummer tre: gör uppgiften rolig”. jag undrar om inte det är tricket med stort T. om det kan bli roligt så vill man inte skjuta upp det för någon annan halvt om halvt oviktig sak att göra.

nu ska jag bara fundera ut hur jag ska göra mina måsten roliga.




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-31 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP