Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




rör dig långsamt; ser du mina andetag

 

natten badar i sol, dammet
får sitt vatten, hav i ro och hamnar
som aldrig lämnar

mitt i gråten kommer trösten, hjälpen
är aldrig närmare

zen i långsamheten, färdas
livet, framför ögon

drick min källa, sök mitt bröst, vandra
händer i händer hållna hårt

tinningar mot tinningar

som om tiden läker alla

 

natten badar

 


väller ljuset in mot vågor satta i rörelse

 

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-31 11:50



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Andetagens nära betraktande och räddningen finns där i varje våg av flätade händer, tänkte jag vid första läsningen. En text att betrakta länge.
2011-11-02

    ej medlem längre
som en början på meditation, precis där, där man inte fångat sig själv än, där man svajar åt alla håll. samtidigt... så läser jag dina vackra ord. tack.
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP