Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

 

Änglar som sänds ner till mig

måste vara änglar som känner dig

 

änglar osynliga för ögat vakar överallt

säg mig..,

du min vackra ängel i mänsklig gestalt

 

då vi alltid varit menade för varann

fick du livet för att min dröm skulle kunna bli sann?

 

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 821 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-11-01 18:56



Bookmark and Share


    lory
du kan det här

ljuvligt
2011-11-21

  mare VIP
Tack för en mycket fin dikt
2011-11-05

  Nina Nightwish
Underbar! Vilken kärleksförklaring:)
2011-11-04

  stefan.g
Fantastiskt fin.......
2011-11-04

    Bodil Sandberg
En vackraste kärleksdikt!
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
Väldigt mjuk och vacker dikt.Skänker hopp
2011-11-03

  Linda CH VIP
Vackert, mjukt, innerligt! Dikten talar direkt till hjärtat.
2011-11-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" till denna förnämliga text!
2011-11-02

  dansamedvargar
tycker om..
2011-11-02

  Vici
Vackert!:)
2011-11-01

  chrissie
Rakt i hjärtat!!! Bokmärker
2011-11-01

  genni VIP
Den här sparar jag så att jag kan läsa den igen, väldigt fint skrivet.
2011-11-01

  Maria T
Vacker hyllning till en
vacker ängel i
mänsklig gestalt
Vacker bild
2011-11-01

  Maj-Lis VIP
Så otroligt vackert
2011-11-01

  Silverflowerpoet VIP
Underbart är kort! Precis som din dikt. :)
Att fånga allt detta i en kortfattad text - det beundrar jag!
/Kimsan
2011-11-01

    Pieces of a puzzle
Tjusigt...
2011-11-01

    ej medlem längre
Så fint skrivet av dig om det som betyder så mycket.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O