Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte bara giraffvecka. det är djurvecka. i fablernas värld...

 




på pendeltåget från kungsbacka


en gång när jag åkte pendeltåget
från kungsbacka till göteborg
satt det en get på ett utav sätena
jag satte mig bredvid
för det var den enda lediga platsen

jag kom att tänka på fåren
som arbetar för tele 2
och frågade artigt geten
om hon hade något arbete

det visade sig att hon arbetade på åhléns city
stod i charken och sålde kött
hon sa att hon trivdes bra
och att det var ganska välbetalt




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-02 07:25



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...jag ser det framför mig..
kände hon fåret?
2011-11-02

  Peter Olausson VIP
åsnor har jag väl sett på Kungsbackapendeln, men geten har jag missat!
2011-11-02

  PPQ
jag gillar den kryddiga smaken i de här texten
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP