Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkiv




Stjärnfall

 

Om stjärnorna tillhörde mig

skulle du få dem alla

och fick jag ett

stjärnfall för

var gång

jag älskat

dig...

 

skulle varenda en falla




Fri vers av Kalle.O
Läst 299 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-11-03 19:33



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Åååh, vad vackert och romantiskt:)
2011-11-23

  Filosofen2
Ljuv ljuv kärlek. Så skönt att läsa detta nu när smärtans klo sitter kvar... Orkar bara läsa.
2011-11-23

  Rosen VIP
Åh..så kärleksfullt och vackert skrivit
gillas!!
2011-11-12

  Ninananonia VIP
:) Underbar..
2011-11-12

  Cahaya
Åhhh, den här tyckte jag om. Den la sig som en varm filt runt hela kroppen. En sådan kärleksförklaring kan man längta ett helt liv efter... Fantastiskt skaldat.
2011-11-08

  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2011-11-06

  ghost
Vackert och romantiskt, fint formulerat.
2011-11-06

  Maj-Lis VIP
Man kan bara säja,helt underbart
2011-11-05

  Maria T
Strålande vackert
2011-11-04

  chrissie
Tänk att du fick till texten på ett sätt så att det blir en bild av ord,,,,stycket liknar ett utropstecken som ger eftertryck. märkligt vackert!!
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
vackert kärleksfull
2011-11-03

  Blåbäret
skapar mjukljuvt leende...vilken kärlek
2011-11-03

  Linda CH VIP
Förförande vackert och kärleksfullt!
2011-11-03

  Suzy med punkterna
Kärleksfullt och vackert utan att bli för mycket.
Applåder
2011-11-03

    ej medlem längre
Magiska sinnliga ord som förtrollar.
2011-11-03

    Pieces of a puzzle
Romantiker där:)
2011-11-03

  genni VIP
Kärlek...

Väldigt fint det här.
2011-11-03

    ej medlem längre
Underbar!
2011-11-03

    ej medlem längre
Riktigt fint.....

Gillar!!!
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O