Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryggad

Hur en morgon vidrör
Hur dag föds där ljus
träder in

Svagt står sol nu
som ett skimmer någonstans över det svarta blöta.
tallrötterna ligger kurade i den våta mossan och
löven har vindlat sin färd.

Jag, jag har knutar i magen och darrande händer.
Det bara grå flyter ut över livet.

Och du, du som jag lagt till hos
säger att båtar färdas
att de söker tampar att fästas vid
och du håller varmt och jag ser åren hos dig, år.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-05 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP