Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om varje motgång fick oss att falla

skulle framgångarna vara få

om varje felsteg gav visdom åt alla

vore framgången lättare att nå

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-05 18:23



Bookmark and Share


  Vici
Tänkvärt och klokt!
2011-11-14

  Olliwer
Dina ord. Så rätt in.
2011-11-10

  Blåbäret
du e klok du :)
så sant så...
2011-11-09

  Linda CH VIP
Underbar, gammal visdom presenterar du här!
2011-11-08

  chrissie
om inte nyanserna fanns,,,,
skulle framGÅNG, motGÅNG, medGÅNG
tillsammans med
felSTEG, framSTEG, snedSTEG ,,,
bli till en massa STEG på en och samma GÅNG
Säker, men tråkig väg att vandra,,,,:)
2011-11-06

  Maria T
Kloka funderingar
2011-11-06

    Rolf Zandén
Klokt, någonting att tänka på.
2011-11-06

  Bibbi VIP
Klokord.
2011-11-06

  ghost
Så klok man skulle vara om varje felsteg gav visdom...
2011-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag framgångsteolog.
2011-11-05

  Maj-Lis VIP
Kloka ord
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O