Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest, ångest är min
arvedel, min strupes sår, mitt hjärtas skri i världen

// Pär Lagerkvist




Du fattas mig

 

Mitt hjärtat slår fort

hårt och kraftfullt

Det bultar och bankar

i mitt bröst för att

göra ett hål att

tränga ut genom

 

I min mage svider

bränner surrar

och kränger det

Den vill vända sig

ut och in

 

Det känns som om

jag har insekter

under hela min hud

Det sticker kryper

Jag vill bara fly bort

lämna min kropp

 

Tankarna irrar och far

fram och tillbaka

Minnen snurrar runt

Bilder flyger förbi

ditt ansikte din kropp

Jag kan höra din röst

 

I min själ finns

ett stort tomrum

Smärta av sorg

saknad och längtan

En del av mig är borta

DU FATTAS MIG

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-11 02:22



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Starkt uttryckt, kan känna smärtan
2012-01-12

  Heikki Hellman
Livet är då och då brutalt. Motgångarna kan fås övertagna! Våga leva ditt jordiska liv! Om du är här du har en roll att spela här, bli härdad!
2011-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framförd känsloförmedling
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP