Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Annika J, du föderska till nya ord!




Mina snigelord

 

Ja du Annika - skrivandet styrs varken av de vanliga dimensionerna, upp, ner och till sidorna, eller av tiden igår, idag och i morgon. Och så struntar den ju helt i dig eller mig.

Nej jag tar en bit från dig, den läckraste, syr in den i mig och täpper till de största hålen. En tidlös tanke fyller jag med enorma rymdlösa känslor så vekligheten i mitt arma liv faller i skymundan. Jag har upphört att ta tåget, eller bilen, eller båten eller flyget - de är oanvändbara - där de rör sig med snigelfart. Sniglarna i mina ord har du där hos dig på ditt morgonbord på momangen. Smaklig måltid!




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-11 09:20



Bookmark and Share


  Liisa Maria
Det är det gemensamma vi alla skriver i vårt kollektiva solsystem men alla krapar vi ihop något från vårt lilla hörn - du med en häftig virvel i rymden - jad med huvudet dunkande i väggen, eller suckande men alltid med röda, glödande kinder.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP