Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska du med till skamvrån?

 

Jag sjunker till din nivå

om du kan höja dig till min

jag förstår om du vill avstå

för du klarar det aldrig någonsin

-------

Jag sjönk just till din nivå

med mitt urdumma påstående

så nu är vi plötsligt två

att i skamvrån bli stående




Fri vers av Kalle.O
Läst 540 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-12 12:13



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
som det kan bli ibland..tror vi alla känner igen oss i den här..väl skaldat
2011-11-21

  Maria T
Smart.
Jag har suttit i
skamvrån som barn
2011-11-18

  Filosofen2
Sant, ingen smartare kan inse det:)
2011-11-15

  Vici
Applåd!

Fint, muntert och
tänkvärt...
:-)
2011-11-14

  Maj-Lis VIP
Den var bra
2011-11-13

  ghost
Vad har du nu sagt som föranleder denna sarkastiska vers?
2011-11-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Skamvrån borde återinföras.
2011-11-12

  Teija Majava VIP
Gillar! :)
2011-11-12

    Pieces of a puzzle
Rolig text med ett allvarligt budskap...
2011-11-12

    lory
låter bekant


härligt beskrivet i sin egen enkelhet...

bravo
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O