Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2011-11-13




Natt vid Mälarens Strand

Vågskvalp
I skymningens famn
Utkastade rep
Binder samman oss
I ett svep

Ett förälskat par
Hand i hand
Seglar trottoaren fram
Mot den brygga
Där vi har
Ristat in våra namn

Men trots höstlövsyrsel
Avklädda träd
Gnuggande händer
Och Brrurrrr....skakningar

I våra hjärtas skvalpande ådror
Är det sen
Vår
Eller tidigt
Sommar
På vår brygga längs Mälarens strand

Och i natt
När vi vaggar i sängen
Ekar motorljudet
Propellerna
Och bron som tickar in
Båtarna som är sena

Och jag kan se in i din fyr
Att ditt ljus blinkar mot gemensam vy
Dit vi färdas i detta nu
Tillbaka till
En natt vid Mälarens Strand

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-20 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så glittrande...och välkommen tillbaka. Vi ser dig alltför sällan här *ler*
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP