Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmer guld till gröna skogar

 

jag tänker att du sover
vilar lite från dagen
vilar lite från nattens mörker
släpper tankar fria
från skuld
och allt det onda
det som jagat så länge

 

jag tänker att du sover
lägger till vid närmsta brygga
lägger ut en metkrok
låter marken sköljas över
med lätta vågor
utan frågor
utan svar

 

jag tänker att du sover
drömmer vackra tankar
drömmer guld till gröna skogar
sipprar ut bland vattendragen
gömmer dig i varje solstänk
sältar mina tårar
och väcker alla nya vårar

 

jag tänker att du sover

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-15 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar rytm i denna text.. magiskt
2011-11-17

  Vici
Mycket vackert
2011-11-16

  Line W
Åh, jag älskar den! Vansinnigt vackert!
2011-11-16

    Shush
Sista stycket och sista strofen är väldigt fina.
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP