Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknade dig så

Inatt sov jag inget,bara du fanns i mins tankar
din röst jag har aldrig saknat den så.
Mitt hjärta blödde,det grät för den saknade
din närhet och dina mjuka läppar.

I min säng fälldes tårar,jag vet inte ens
hur de bildades.
Mina tårar ville känna dina läppar,
om du kysste mig så skulle jag sluta gråta.

Men älskling varför kom du inte?
Hände något på vägen,eller behövde någon dig mer?




Fri vers av Manal
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-07-27 00:18



Bookmark and Share


  JMR
gör ont. Speciellt den olyckliga...
2004-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal