Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi förstår att alla former får finnas

 

jag sänker ner mina gyllne krus
fyller varsamt
ett efter ett
med källans visdom

jag dukar mina bord
under körsbärsträdets grenar
placerar stolar i alla dess former
så att alla får sin givna plats

min trädgård har inga stängsel
inga grindar att forcera
öppna gränser
och mjuka former

det finns stenpartier och perenner i massor
bänkar för vila
skugga och fruktträd
det finns vattenfall och kojor av pilar
soliga altaner, guldsand vid regnbågens slut och spadar och hinkar och trappor att dricka kaffe på en tidig morgon

 

när alla kommit dricker vi
ur bägarna

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-11-16 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP