Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-11-13<br>


Ditt bokmärke

 

 

Jag vill bädda ner dig i ord
Vara mjuk och len som dun

Ditt sällskap

I fåtöljen
Till glaset du sippar på

 

Vill vara omslaget

Det breda leendet som
Binder dig till mig

Och gör att jag får ligga

Insvept i din famn
Och även när du lägger ifrån mig

 

 

Erkänn att
Du längtar med spänning
Att få stryka dina fingrar över mig
Igen, igen, igen

 

 

Erkänn att
Du längtar
Att rycka tag i mig

Och svepa iväg 
I sängen
I soffan
På bussen
På tåget

Dit till den platsen
Där skottet träffade
Pang!

 


Jag är den högljudda

Viskningen


Avlossade


Symbioskyssen

 


Som får ditt hjärta att bulta

Och andas vid...punkten

 


Åh…
Jag vill vara bokmärkt
Sidan i den bok
Som du valde ut i bokhylla
Jag vill vara fängslande
Samtidigt lämna dig med förväntan
Spänning efter mer
Så att du inte kan slita dig ifrån mig

Vill vara märkpennans neon
Stället
Du vill återkomma till gång på gång
Jag vill vara
Bokmärkt
Pang!
Träffa dig
Där, här och nu

 

©

/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-16 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP