Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vargarna sover med öppna ögon

 

tröst

höst övergår i vinter
fingrar dras genom frostiga
grässtrån, hinnor av tunn tunn is
lutar ett ensamt ansikte
mot
kylan drar in i busskuren

 

nåd

månen är vitaste vit
i bakgrunden himmel isande ljus blå
säg,
plockar du ner den när jag vill

 

norr

åter till dina marker

men,
var mitt söder öster väster

 

tröst

gryningsljuset släcker natten
vargarna sover med öppna ögon
lyckans chimär spelas dag för dag för dag

 

utan

snö, månar, marker, öst,

tröst

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-16 14:25



Bookmark and Share


  Line W
Vackert, vackert.. Tycker verkligen om ditt sätt att skriva!
2011-11-16

  Mr Lindemann VIP
Inte alls pjåkigt


kan anses vara fint
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP