Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..och..

 

så kommer man då till
en punkt när man verkligen
behöver sätta ner foten

jag stampar sönder plankorna
men ingen lyfter
så mycket som
ett ögonbryn




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-18 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så typiskt!
2011-11-19

  Nanna X
jag känner igen mig mer än väl. bra fångat.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP