Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset

 

 

Vem kan strunta i den väg

som visar den rätta vägen

till paradiset.

 

Den väg som visar

evig lycka

evig kärlek

och sist men inte minst ett evigt liv.

 

Varför inte bara följa

koranens ord

för att nå Paradiset.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-01-15 19:14



Bookmark and Share


  Dilsewat
Vackert om tro, Det är INTE fel att blanda in religion i dikter, Glöm inte att de flesta religioners heliga böcker först skrevs som poesi - vers!
2006-01-19

  Wretling
Vackert, men tycke rdet är fel att blanda in religion i texterna
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal