Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära mig

 

 

Du vet väl om

att du är

väldigt nära

mig.

 

Jag vet inte om du

känner det

men

det borde du.

 

Jag har sparat den

finaste platsen åt

dig

min älskade.

 

Du är så nära mig

du någonsin

kommer att kunna vara.

 

Du är så tätt intill

mitt hjärta




Fri vers av Manal
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-01-15 19:44



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Finstämt och vackert..

'Du är så tätt intill

mitt hjärta'

..denna mening är så innerligt vacker..
2006-01-17

    NoMi F
Vackert kärleksfullt skrivet
Fint
2006-01-15

  Per Rydberg
Du skriver en underbar text av kärlek! Jag läser det som att du skriver i långsamt tempo. Vacker, när de enkla orden få fint passar ihop med de starka känslorna!
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal