Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namaste

 

handflator mot handflator

det varma i

hälsar
välkommen
välkommen hem

 

drar in sluter om
inga ord,
bara värme, innerlighet, ömhet

 

kärlek

 

starka trygga händer håller ansikte
det är nu

kyssen

välkommen
välkommen hem

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 11:31



Bookmark and Share


  Line W
Varmt. Vackert.
2011-11-19

  Nanna X
trygghet kan ju vara hur fri som helst ibland ; )
bra skrivet!
2011-11-19

  PPQ
Kärlek det kan inte bli tydligare
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP