Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla sluta göra illa dig själv.


Min vän,Nej

Sluta göra illa dig,
med flit.
Jag finns här
för dig.

Ring mig när du
vill.
Mitt i natten
eller på morgonen.

Jag lovar dig
min dörr är
alltid
öppen för dig.

Mitt hjärta
ska ge dig värme
och kärlek
säg bara till.

Min vän
gör inte illa dig
kom till mig
jag ska hålla om dig.

Min famn är öppen
bara för dig
jag ska ge dig
all min tid.

Men min vän lova
att ALDRIG mer
göra illa dig själv
Snälla




Fri vers av Manal
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-07-27 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal