Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var på din vakt

Se dig inte omkring

du blir bara besviken

där ibland döda ting

går dom hycklande liken

 

Snärjer dig med alla medel

ute efter din frihet

snor dig på din sista sedel

och hatar dig i hemlighet

 

Låtsas vara en god vän

men kan inte ta ett nej

har glömt dig för längesen

när dom inte kan utnyttja dig

 

Så rådet är.., var på din vakt

ge dom inte ditt lillfinger

tränade i falskhet och övermakt

tar dom ditt liv och springer




Fri vers av Kalle.O
Läst 976 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-21 13:08



Bookmark and Share


  Filosofen2
En vän, man tror är en vän kan vara en judas
som bedrar och ljuger hela tiden.....


Texten är bra
2011-11-26

  Nina Nightwish VIP
Väldigt bra tänkvärd text..
2011-11-23

  Vici
Mycket tänkvärda
varningsord
att ta på allvar!

Tyvärr.

Tack!
2011-11-22

  Blåbäret
snyggt varnat och uppmanat...

applåd!
2011-11-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna tänkvärda text!
2011-11-22

  Minkki VIP
låter beskt som livet ibland
2011-11-22

  stella
En nutida Jack the ripper!
2011-11-22

  mare VIP
Applåder får du i massor !
2011-11-21

  Mr Lindemann VIP
Det kan förstås ligga en sanning med modifikation i det orden således då
2011-11-21

  ghost
Mycket bra dikt! Låter som en del är självupplevt?
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O