Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina skrivarvänner...




Kul att få ta del (av missar ock stavfel)

 

Mitt blygsamma ordförråd

begränsar framförandet

men för varenda liten applåd

klättrar självförtroendet

 

Ville jag verkligen ha det så där

måste nog tänka om

Det ska nog vara ett komma här

känns det som

 

Oj, vad argt han kommenterade

ja, det går väl över

F-n vad han var enerverande

han ska nog få framöver

 

Kul med en ny skrivarvän

undrar vem det är

Ja, det märks väl sen

om hon bara är till besvär

 

Tack mina kära vänner på poeter

det är kul att få ta del

av skrivandets oändliga möjligheter

trots missar och stavfel

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 569 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-23 13:13



Bookmark and Share


  genni VIP
Den här tycker jag om, bra,

bokmärker!
2011-12-14

  Bibbi VIP
Gillar detta.
2011-11-25

  Anita Brännström VIP
Jag är glad om jag lyckas skriva något alls en dag...
livet i allmänhet gör mig så svag
fast vissa dagar skriver jag med välbehag
det var mitt bidrag

Du skrev en sann historia här...bra
2011-11-24

  Blåbäret
:)
besvärlig som få...men det får nog gå ändå

tack själv
2011-11-24

  Nina Nightwish VIP
En kul liten text:)
2011-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Ordförrådet lämnar en del att önska. Varför är det t ex nödvändigt med svordomar?
2011-11-23

  Suzy med punkterna
Leende text som känns härligt befriande
2011-11-23

  Seglaren
Det här med skrivarvänner är kluvet. Kan va bra men ...
2011-11-23

  Maj-Lis VIP
Vem kan vara perfekt...ingen
Trevligt skrivet
2011-11-23

  Evigt Eko
Så simpel och bra! Gillade verkligen den :) Bra jobbat!
2011-11-23

  Mr Lindemann VIP
Missar, Missar! Ja, underbart!
Mycket ordförråd, härligt! Fin bild av applåd och självförtroende!
Mycket missar i texter! Jättefint med så mycket missar!
Alla har vi missar i oss!
2011-11-23

  Filosofen2
Underbart, stavfel hör till mitt skrivande, då jag en gång haft grava dyslektska problem... Nu bara en viss grad.... Stolt över de missar, de blir jag:)
2011-11-23

  Rise Little One
Misstänker att jag tillhör denna kategorin... men jag får nog bjuda på det :)
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O