Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när endast jag är kvar

 

så minns jag då när allt var i sin linda
när fjärilar trevande slog sina vingar fria
en snöflinga landade en sekund på min ögonfrans
det var galet och mitt i sommarvärmen

och älvor dansade i mossor om gryningen och höljdes i dimmor av silvertrådar och natten var ung och natten var ljus och natten var allt man kunde önska sig av gubben i månen, om det nu är han som uppfyller alla önskningar. och tiden var all och skuggorna gömde sig för glittret och glittret var aldrig vackrare än då och jag. åtminstone var det det du sa

så dansade jag en sommar och kransen har jag kvar

så minns jag då,
när allt var under blomning
och till och med lupiner var vackra
under dammet i sitt dike




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-23 18:44



Bookmark and Share


  Line W
Smärtsamt och så vackert.
2011-11-23

  cilax VIP
vackert
2011-11-23

    ej medlem längre
Satt precis och tänkte att jag ville läsa en bra dikt innan jag gick ut igen - den första jag klicka på var din och;
Är det nu gubben i månen ska jag tacka honom!

Riktigt bra skrivet!
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP