Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåa oceaner och bananer

Så..,

 

här sitter jag nu med en elakartad skrivkramp

och läser om gröna ängar och blåa oceaner

medan min utarmade hjärna ger mig röd flugsvamp,

grönmögelost och gula bananer

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 561 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-25 14:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hihi :)
2011-12-14

  ghost
Det kallar jag en humorvers!
2011-12-11

    ej medlem längre
Härlig humor helar :)
2011-12-10

  Blåbäret
Kalle...har du varit och smakat på vår makaronilåda? utan mig!
då kan du gott sitta där med din kramp ... :D
2011-11-25

  Vici
Kul, kul:-)

Tror jag vet hur
det känns...
;-)
2011-11-25

  Bibbi VIP
Inte lätt:-)
2011-11-25

    lory
hahaha

balt kalle,,,,,
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O