Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkiv...




Vägen hem

 

Jag har vandrat längs vägen 

där ljuset inte har haft någon chans

jag har vandrat där mörkret är som svartast

och hållt Satan i sin svans

 

Jag har vandrat med en längtan, 

men aldrig sett ljuset

jag har vandrat i svåra smärtor 

med ett hjärta som varit förfruset

 

Jag har vandrat på kolsvarta stigar

där kylan är så kall att den bränns

jag har vandrat med frågan om det ska vara så här,

är det en verklighet ens

 

Jag har vandrat mot en en säker död

som i ärlighetens namn lockat

jag har vandrat i ensamhetens land

och mot livet aldrig tackat och bockat

 

Jag har vandrat där ingenting betyder något,

i den enda verklighet jag visste fanns

jag har vandrat i mörkrets herravälde

och hållt kärleken på distans

 

Jag vandrar fortfarande..,

men med ljuset som vägledning hittar jag hem igen

jag fann min tro som tog mig ur mörkret,

hem till Jesus, livet och kärleken




Fri vers av Kalle.O
Läst 738 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-26 08:04



Bookmark and Share


  chrissie
Där kylan är så kall att den bränns,,,,,,
Har varit där,,,, du beskriver känslan så man kan återuppleva...
APPLÅDER
2011-12-16

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-12-08

  Vici
Starkt!
Rörande, berörande, hoppfyllt
och igenkännande...

Bokmärke!
2011-12-08

  Filosofen2
Så rörd jag blir, läser, läser och läser.
Dina tankar ger mig gåshud.

Du är inte ensam om att ha vandrat ensam på de mörkaste stigar, du är inte ensam om att ha varit så sluten och aldrig vågat älska.
Det vi alla har gemensamt är att vägen mot Gud och Jesus är vägen vi kan lita på....


Bokmärker!!!
2011-12-08

  Maj-Lis VIP
Vilket vackert avslut
2011-12-05

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-11-26

  Anita Brännström VIP
Så bra....börjar dystert och slutar fint..
2011-11-26

  karenina VIP
underbar, så full av ljus värme och tillförsikt. längs mörker och irrstigar når ändå ljuset så småningom om fram
2011-11-26

  mare VIP
Bra skrivet, och ett fantastiskt slut, praise God ;))
Han är Ljuset !!
2011-11-26

  Nina Nightwish VIP
Naket, ärligt. Bra
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O