Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berwald – målar toner på ytterväggarna blå orange lila grön

 

om jag skulle för, ett ögonlock, en enda minut
blunda och falla
spela mina strängar

om jag ville, för kärleks skull, all min tid
lägga allt åt sidan
rengöra mina penslar

om jag, för dina andetag, varje dag
andas mina
blåsa kraft i mina lungor

 

om,




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-27 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP