Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


- Till Eva … svårt att välja ort i månmörk natt …




Tredje luckan mot jul i höljen

 

 

Min kappsäck
öppnas med en nyckel
undangömd

redo
för minsta vink
bara så du vet.


Flickan värnar
frihetsnyckeln
till sol och blåa blänk

farväl
till storm och snö
bara så du vet.


Hon ruvar på
en skridskonyckel
minns medarna och barnaben

bort
till liv som varit
bara så du vet.


Nyckeln
till mitt hjärta
har du
marknadsfört


bara så du vet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-29 09:39



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text jag tycker om flera små texter i en som sammanvävs av upprepningen, känslan som stannar kvar när jag läst är trotsigt hopp.
2011-11-29

    Annika J
Jag gillar starkt den återkommande kommentaren!
Gör dikten!
2011-11-29

  Minkki VIP
skridskonycklar - nurmare
fin bild med många små dropphjärtan;)
2011-11-29

  Eva Helene VIP
Dina nycklar leder till mina nycklar - bara så du vet.
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP