Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundra mil från tidens

 

och alla dagar jag lagt till från då
dagar levda i leda
och alla dagar jag dragit från
dagar olevda i stillhet, törst och längtan

och alla gryningar som släckt mina nätter
nätter vakade i timmar med jagande vargar
och alla gryningar som väckt mina mörker
nätter ovakade i närhet, hunger och saknad

och om alla hundra mil från nu skulle vara mina sista, om alla hundra mil från nu skulle vandras i otrampade stigar, stigar där grönskande skogars guld faller mot regnbågens slut och skatter blir mina och andetagen blir fria. och om alla hundra mil från nu skulle vara de sista, om alla hundra mil från nu skulle vandras i samklang med sovande vargar i dungar långt borta, långt långt borta

och,

alla hundra mil från nu skulle vara mina

första




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-29 20:11



Bookmark and Share


  Nanna X
oj vilken djupandning. ända nerifrån rötterna.
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP