Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber bara om EN sak


Det finns en sak jag vill be dig om
Det är att du ALDRIG ska glömma mig.
Om du slutar älska mig
så minns mig då som din vän.

Hon som trösta dig
och tårka dina tårar.
Hon som kom som en vind
In genom ditt fönster,in till ditt hjärta

Hon som en gång skällde ut
för du såra hennne så.
Hon som fick dig att börja hoppas
och börja leva om igen.

Hon som ÄLSKAR dig
av hela sitt hjärta.
Om hon kunde så skulle
hon ge dig en bit av hennes liv.

Minns MIG som den tjejen
den tjejen som du älska.
Sen så om du vill
dröm om mig ibland.




Fri vers av Manal
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-07-28 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal