Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårssorg

jag minns
när jag grät
för att jag inte fick nallen
jag pekade på

tänk vad mycket mer
tårar betyder nu




Fri vers av Missi VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-01-17 17:33



Bookmark and Share


    Regina E
Ja, tänk om de små barnen kunde förstå det. Då skulle de aldrig vilja växa upp... På något sätt kul skrivet, trots att det handlar om tårar.
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon