Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 




Lycklig

 

bara tänk

så lycklig man e

med sin el

och sin maskin

mitt i natten

utan sele eller ryck

 

maran tar dig ut ur sömnen

in i datordrömmen

bordet står dukat

långt före jul

med smakfulla ord, ord, ord

från vänner och poeter




Fri vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-12 02:49



Bookmark and Share


  AgnesP
åh så fin.. som en liten ordpärla...
2011-12-13

  Eva Helene VIP
Gott nog så, och bra mycket bättre än skinka och grisfötter!
2011-12-12

  Nanna X
fint verbalt julbord!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP