Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


. utsikt från mitt fönster ....




Ljus ljus ljus

 

 

Ljus ljus ljus
under blånande himmel

ljus ljus ljus
i vårt hus

Ljus ljus ljus
inför gyllene julen

skänker jag kära till dig

 

 

 

En tanke

en gest

en värme

till vardag och fest

sänder jag dig till Jul!

 

 




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-14 17:15



Bookmark and Share


    Ava He
Härligt att får deltaga i din hyllning till ljuset
Tack
2011-12-15

  Minkki VIP
allt ljus välkomnas i det här mörkret... tack för vacker bild därtill!
2011-12-14

    Annika J
Ett varmt tack för ljushälsningen!
Bara några dagar så ljusnar det.
2011-12-14

  walborg
Varmt tack. En välsignelserik Jul önskar jag Dig.
2011-12-14

  Eva Helene VIP
tusen tack - lapar i mig !
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP