Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta i mitt hjärta.

 

Jag ska bära ditt hjärta

i

mitt hjärta.

 

För när man har funnit

sin bästa vän

så vill man alltid finnas till hands.

 

Så med ditt hjärta

i

mitt hjärta.

 

Kommer du alltid att

finnas

inom mig för evigt.

 




Fri vers av Manal
Läst 809 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-18 01:06



Bookmark and Share


  prinscess VIP
helt gudomlig
jättevacker
och bra förmedlat om kärleken och attfinna sin bästa vän
och älska den som högst av allt
då har du verkligen nåt fint vid din sida
jättebra skrivet
*tack för att du delar med dig
2006-01-19

  Dilsewat
så nära nära nära inpå man kan krypa in under...
2006-01-19

  Kajsabajsa
Så vackert! Du målar upp en känsla som känns igen...:-)K
2006-01-18

  Markattan
Vackert med en nästan ännu vackrare andemening. Dina rader säger så mycket.
2006-01-18

  Sören
Så är det
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal