Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöt tvål

 

Måste lita till min förmåga

fokusera på mitt mål

Tro på och våga

få fatt i min

blöta tvål




Fri vers av Kalle.O
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-14 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med rätt handlag
en ny själsdag
2011-12-25

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-12-14

  Blåbäret
:)
glider en lätt ur händerna
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O