Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup

 

För dig

har

djupet

i

mitt

hjärta

ingen

botten




Fri vers av Kalle.O
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-15 07:45



Bookmark and Share


  Konstellation
jag blir berörd.
2011-12-27

  chrissie
Du är lika bra med få ord som med många!
Tycker om när du bildar formationer av orden!
Timglasformen,,, "utan botten",,,,
Kärleken är oändlig liksom tiden....
Fint skaldat!!!
2011-12-16

  Bibbi VIP
"Djup ropar till djup..." Psaltaren 42:8
2011-12-15

    lory
den var djup..berör ,fint i sin enkelhet bravo
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O