Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkiv...




Nya vingar

 

Jag har gråtit mig till sömns, varit oförmögen att le

jag har tappat tron och mist hoppet

jag har suckat ditt namn när jag inte orkat be

jag har sprungit mot mål för att förlora loppet

 

Jag har blundat hårt och önskat mig ett avslut

jag har ropat och ropat ditt namn

jag har gått vilse i livet och inte hittat ut

jag har försummat din värmande famn  

 

Jag har gett upp min längtan om inre harmoni

jag har förbannat ditt löfte och min tro

jag har enträget önskat att min tid här var förbi

jag har låtit hatet inom mig få gro

 

Idag gavs jag nya vingar och jag ler på nytt

jag kan andas igen i min inre harmoni

idag är allting skimrande, mitt liv är som förbytt

idag har du Jesus åter gjort mig fri    




Fri vers av Kalle.O
Läst 559 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-15 12:49



Bookmark and Share


  Maria T
Att låta hatet få gro
är inte bra
2011-12-18

  Junitvillingen
Vilket fint avslut på din text - och en härlig början på något nytt!
2011-12-15

    Pieces of a puzzle
Faith...
2011-12-15

  Bibbi VIP
Ett mycket starkt vittnesbörd.
2011-12-15

  HelenaW
Att du kunde vända vinden att blåsa varma vindar istället för den iskyla du har varit i. Underbart! En stark text med hopp på slutet..
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O