Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man förlorat den man älskar mest..


Olycklig kärlek

Tårarna rinner ner
Droppar bara mer och mer
Alla känslor gör ont
Ligger liksom i en hög,
som en stor bunt.
Jag kippar efter anda
Inte ens i den kyliga luften på vår veranda
kan jag bli lugn.
Jag kryper ihop och börjar gråta
Han kommer mig aldrig förlåta!
Kanske han också gråtit
Fast han mej vill glömma
Vill jag mina tårar gömma.
Hatar att du inte älskar mig
Hatar att jag inte sa: \"älskar dig\"
Om jag kunnat ändra tiden
För varje dag när natten är lider
Ligger jag och längtar
Saknaden som hela tiden trängtar
Älskar dig så
Men det kommer du ju aldrig förstå.




Fri vers av Soessan
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-18 17:23



Bookmark and Share


  Lärkan
Mycket fin dikt! Jag känner igen mig.
2007-07-06

  Ikna
Klockren! Man känner alla känslor som du förmedlar! Känner igen mig...
2006-01-18

    Elena L.
en rörande dikt..äkta känslor
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan