Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett mycket fint minne som värmer mitt hjärta.


Den kvällen min älskade


Jag vet inte om du minns,men det gör jag
den första kvällen då du sa de orden.
Det var en oktoberkväll och snön
hade redan hunnit hälsa på.

Det var kolmörkt ute,det minns jag
för jag tittade ut genom fönstret.
När jag tittade ut visste jag
att jag inte drömde.

Det var sant,orden var till mig
men varför undrade jag?
Jag en helt vanlig tjej
som inte är så vacker.

Den natten min älskade
sov jag som ett barn.
Har inte sovit så djupt
på flera år.

Jag vet inte om du minns den natten
men det gör jag.
Så jag hoppas nu att du minns lite
så ditt hjärta får slå.




Fri vers av Manal
Läst 329 gånger
Publicerad 2004-07-29 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal