Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gott nytt år

 




hemmahos-reportage I


hon var närd ur
en kvinnas torrlagda bröst
med surrande flugor i sitt hår

hon var född till en död
sprungen ur en svältande kontinent

hon var ett barn av afrikas tårar
ett barn som aldrig blev vuxen

och sörjd av få

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 09:51



Bookmark and Share


  PPQ
ett hemmahosrepotage som var värt att läsa
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP