Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Vindbärerskan



Som bärerska av nordanvinden
får du rida på mina vingar
till ett rike
där alla vindar tröttnar och vänder
östan om sol
västan om måne
där tänds vår lägereld

du tiger stilla
med huvudet
mot mitt bröst.



© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-01-19 16:59



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Skönheten i titeln fångar upp mig til denna underbar dikt, en dikt som flyter långsamt likt gamla floder och som blir ordlös! läser gärna denna om och om igen
2006-01-28

    ej medlem längre
Håller med Cathy , man känner ett lugn
i dina texter mycket fin.
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D