Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och gått nytt år på er

 

90 spänn att paradera med i nästa års första lön
de slantarna räcker kanske till att flyga på moln
eller till 2 kilo griskött att grilla i januari
5 påsar salta pingviner, någon ost, en skål med vigvatten
tre nafs i höger arm av en skitfull gubbe
slit och släp ännu ett år
några franska samlag, om jag har tur
en get, sex, sex med ett lammkött

eller helt enkelt ob till nästa mens

jag kan köpa vad jag vill
som kommunanställd sväller lönen mer än fettet smälter
och midvinternatten är hård
en raket i ögat och 2 glas gratis julmust

nu är det dags för handkasseredovisning
dokumentation och ett par tre fyllesamtal på jourtid

tack för detta, televerket
och tack bruce för alla ligg 2011

till er andra säger jag
häppy nju jer

och släpp sockervadden fri




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-31 16:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fri sockervadd är en tillgång, likasom gratis julmust, känns som ett bra avslut på detta år; tillönskar Dig ett gott nytt, om möjligt ännu bättre år; 2012 !
2011-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Vad ska du med vigvattnet till?
Det fyller ingen funktion.
Har aldrig gjort. Kommer aldrig att göra.

Gott nytt år, Lili, mon ami.
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP