Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måhända en smula rumphuggen men dock... ;-)




Montörens hoppfulla sång

Melodi: "Man får ingen karl med gevär" (ur Annie, get your gun)


Jag hostar och nyser
och hela kroppen rister
som om jorden mig ville se
ifrån insidan bara...
Hur ska man det förklara -
hela varelsen är ju på sne’

Jag skakar och fryser
trots flera lager ister
Detta är ingen stor succé
för jag spottar och klagar
och intet mig behagar
förrän Musan på nytt gör entré

Gör entré! Gör entré!
Kom nu hit och förfina idé:

Ett kreativt klister
kan laga vissa brister
efter vila i något dygn
Sedan bör man dem blanda
små lappar i den anda
som kan framkalla tjusiga rop som "Olé!" -
kanske bör man ock’ sy några stygn…





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-02 11:45



Bookmark and Share


  walborg
Kul!!!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP