Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friskt vågat


en gång hade jag två jätte jättestora svanar
nerstoppade i mina jätte jättestora kappfickor
de låg där i flera dagar

en annan gång hittade jag dessa svanar
i fickorna på kappan i den jätte jättestora garderoben
i den jätte jättestora hallen. som är gul

svanarna var döda
och det var inget mer med det




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-02 22:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
med andra ord, deras svanesång; hur det nu kan gå till när dom sägs vara döda; verkligen friskt vågat !
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Om hälften vore vunnet borde en av dem ha levt.
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP