Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

 

 

Och

 

jag bara saknar den värme

 

din röst gav mig.

 

 

Inte för att

 

jag älskar dig

 

än.

 

 

Men

 

jag saknar

 

dig.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 2264 gånger
Publicerad 2006-01-19 23:34



Bookmark and Share


    cameron
bravo...att inte ge för mycket på en gång som dikten antyder..
2006-02-23

    Malin Johansson
Å sådan saknad... fint!!!
2006-01-22

  Per Rydberg
Som en utandning, lätt, genomskinlig och mycket fin!
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal