Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsrumspolitik

Det är inte en fråga om ståndpunkter.
När apatin får resterna i diskhon
att växa upp
och gå iväg
så vänder de sig inte upp och frågar;
om du plattar ut orden med hammare och skäror
eller målar det i alla färger du vill ha,
bara det är svart.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-10 01:38



Bookmark and Share


  cilax VIP
det här är bara så bra, det skruvade, det melankoliska
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema